Artikelen

Undercover gaan, wat levert het op?

Jeroen van Bergeijk schreef spraakmakende undercoverreportages over Bol.com, Uber, Wehkamp en Gorillas. Zijn doel: laten zien hoe mensen werken aan de onderkant van de moderne arbeidsmarkt. Welke journalistieke dilemma’s en hindernissen komt hij onderweg tegen?

Lees meer

Zo zingt het nieuws rond in Heusden

Hoe komt het nieuws naar de regio? Met die vraag stuurden we reporter Lex Boon naar twee kleine plaatsen met dezelfde naam, een in België, de ander in Nederland. Ziet hij verschillen? En zo ja, welke?

Lees meer

Dag Facebook, dag Google, we beginnen voor onszelf

DPG Media ontworstelt zich uit de greep van de grote techbedrijven. Het bedrijf bouwt een eigen ecosysteem, onder leiding van Dimitri Heikamp, om weer controle te krijgen op zijn abonnementen en advertentieketens. ‘Google zit overal tussen. Maar we gaan ze eruit snijden.’

Lees meer

Nieuws alleen is niet genoeg. De vragen die het oproept, moet je ook beantwoorden. Dan wordt je publiek loyaal. Maar hoe weet je wat de mensen willen weten over het onderwerp dat jij verslaat?

Lees meer

Krijg beter inzicht in je verhalen

Kijk jij al goed naar wie jouw verhalen bekijkt? Via de dashboards van DPG Media kun je snel de data opvragen. En ervan leren voor een volgend artikel. We geven je alvast vijf redenen om goed te gaan kijken naar de prestaties van jouw stukken.

Lees meer