Meteen naar de inhoud

Welkom bij Talent voor leidinggeven

Is leidinggeven iets voor jou of niet? Dat is de vraag waarop dit programma je een antwoord wil bieden. Het is niet omdat anderen denken dat jij dat goed zou kunnen, dat je er ook gelukkig van wordt. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken, is het belangrijk dat je jezelf goed leert kennen. Wat maakt iemand tot een goede leider? En beschik jij ook over die eigenschappen? Welke zijn jouw talenten en drijfveren? En wat zijn je valkuilen? Wat houdt leidinggeven op een redactie en in DPG Media precies in? En is dat iets dat jij elke dag graag zou doen?

Op deze pagina vind je alle linkjes die je tijdens de laatste dag nodig hebt. 

Overlegkamers

Tijdens het programma zal je regelmatig opdrachten bespreken in kleinere groepjes. Hiervoor kan je terecht in aparte ‘kamers’ in Google Meet. Klik op onderstaande knoppen om naar de ‘kamer’ te gaan. Tijdens het programma hoor je van trainer Ingrid Sikking welke kamer voor jou is.

Over de trainer

Ingrid Sikking werkte vijftien jaar lang als leidinggevende op de AD-redactie. Nu is ze zelfstandig coach en trainer. Ze kan putten uit haar eigen ervaring als chef in de journalistiek. Ingrid Sikking is gespecialiseerd in omgaan met tijdsdruk en talentontwikkeling.