Meteen naar de inhoud

Elke dinsdag om 13 uur praten onze experts je in een uur bij over journalistieke vaardigheden en ontwikkelingen. Van koppen maken, foto’s kiezen en beelden verifiëren, tot leren van data en je verhalen pitchen. 

Agenda

Hieronder vind je alle webinars die op de planning staan. Werk je bij DPG Media? Klik dan op dinsdag om 13 uur op de link voor Google Meet. Vooraf aanmelden is niet nodig. Tot in een van de webinars! 

Heb je een vraag, opmerking of suggestie voor een onderwerp of spreker? Mail ons dan via campus@dpgmedia.be.

Herken de nieuwsmijder: van wantrouwer tot hedonist
  • Dinsdag 24 januari 2023 - 13 tot 14 uur
  • Kiki de Bruin

Herken de nieuwsmijder: van wantrouwer tot hedonist

Bij nieuwsmijders denk je al snel aan complotdenkers of ongeïnteresseerde burgers, maar de werkelijkheid ligt veel genuanceerder. Kiki de Bruin doet voor Hogeschool Utrecht onderzoek naar dit fenomeen en laat in dit webinar zien wat deze afgehaakte burger beweegt. Hoe herken je de verschillende soorten nieuwsmijder? Hoe erg is het dat ze zijn afgehaakt? En wat kan je als journalist doen om deze mensen weer bij het nieuws te betrekken?

Goed spellen met Elma Drayer
  • Dinsdag 31 januari 2023 - 13 tot 14 uur
  • Elma Drayer

Goed spellen met Elma Drayer

De Nederlandse taal zit boordevol regels en uitzonderingen, dus het is niet gek dat het ons soms even duizelt. We kunnen allemaal wel een opfrisser gebruiken, dus loodst Elma Drayer je in dit webinar langs de belangrijkste wetten van onze spelling.

Webinar gemist?

Bekijk als mediamaker van DPG Media alle webinars terug via learning.dpgmedia.net. Onder de tag Campus bij je thuis vind je meer dan tientallen sessies terug over koppen maken, creativiteit, video’s, schrijven en meer.