Meteen naar de inhoud

Elke dinsdag om 13 uur praten onze experts je in een uur bij over journalistieke vaardigheden en ontwikkelingen. Van koppen maken, foto’s kiezen en beelden verifiëren, tot leren van data en je verhalen pitchen. 

Agenda

Hieronder vind je alle webinars die op de planning staan. Werk je bij DPG Media? Klik dan op dinsdag om 13 uur op de link voor Google Meet. Vooraf aanmelden is niet nodig. Tot in een van de webinars! 

Heb je een vraag, opmerking of suggestie voor een onderwerp of spreker? Mail ons dan via campus@dpgmedia.be.

Introductie in SEO en 5 tips waar je direct mee aan de slag kan
  • Dinsdag 18 oktober - 13 tot 14 uur
  • Femke Simons & Sophie Winkels

Introductie in SEO en 5 tips waar je direct mee aan de slag kan

SEO (zoekmachine optimalisatie) gaat al lang niet meer over rechtlijnige en saaie teksten, maar meer over het optimaliseren voor de online zoeker. Als journalist luister en reageer je op de vragen die lezers hebben. Het schrijven van een tekst die goed moet scoren in Google doe je dus allereerst door content te maken met de bezoeker in het achterhoofd. Maar hoe doe je dat precies? En waar let je op bij het optimaliseren van je teksten? In dit webinar geven Femke Simons en Sophie Winkels van het SEO-team van DPG Media je een introductie in de wereld van SEO en komen er verschillende tools en tips voorbij waar schrijvers op kunnen letten als ze een goed zoekmachine-geoptimaliseerde tekst willen schrijven, publiceren of optimaliseren

Webinar gemist?

Bekijk als mediamaker van DPG Media alle webinars terug via learning.dpgmedia.net. Onder de tag Campus bij je thuis vind je meer dan tientallen sessies terug over koppen maken, creativiteit, video’s, schrijven en meer.