Veelgestelde vragen

De Campus is de binnenhuisuniversiteit van DPG Media waar mediamakers zich verdiepen in hun vak. We streven naar hoogwaardige programma’s gericht op inspiratie, kennis en vaardigheden. Bekijk een volledig overzicht van onze programma’s in Mijn Campus.

Ga naar Mijn Campus en log in met je DPG Media inloggegevens.

Bij elk programma staat een aanmeldknop. Let op: voor sommige programma’s zijn er meerdere data en locaties waar je uit kan kiezen. Let ook goed op de aanmeldingsdeadline van een programma, zodat je niet te laat bent.

Je mag je voor zoveel programma’s aanmelden als je wilt. We raden je wel aan om gerichte keuzes te maken en goed te kijken of een programma aansluit bij jouw wensen en je profiel. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus de kans dat je veel programma’s kan volgen in één seizoen is helaas klein. De juiste keuzes maken is belangrijk.

De Campus verzamelt alle aanmeldingen en bespreekt deze met je hoofdredactie. Je hoofdredactie beslist of je wel of niet geselecteerd wordt. Je selectie hangt af van je profiel, je motivatie om het programma te volgen en het aantal plaatsen beschikbaar voor jouw titel.

Nee. Je ontvangt drie keer per jaar een magazine met het programma-aanbod voor de herfst, winter of lente. Een paar weken later sluiten we de inschrijving voor de programma's en gaan wij aan de slag met de planning. 

Na je aanmelding krijg je een aanmeldbevestiging. Hierin kun je lezen wanneer je bericht krijgt of je wel of niet bent geselecteerd. Om de paar maanden bekijkt de hoofdredactie alle aanmeldingen voor de daarop volgende maanden. Wanneer je bent geselecteerd, krijg je van ons een bevestiging met een save the date. Wanneer je niet bent geselecteerd of op de wachtlijst staat, krijg je van ons ook bericht.

Soms wel. De aard van deze voorbereiding kan verschillen. Of en hoe je je moet voorbereiden staat in de praktische mail die je een maand voorafgaand aan het programma van ons krijgt. In het geval van voorbereiding: dit is niet facultatief. Onvoorbereid naar het programma komen is geen optie. In enkele gevallen moet je ook iets meenemen naar een programma, bijvoorbeeld je laptop. Vergeet in dat geval je oplader en je muis niet.

We mailen je een maand tevoren de precieze locatie. We proberen elke locatie af te stemmen op het programma in kwestie. Meestal gaan we voor we locaties binnen DPG Media. Maar het kan ook zijn dat we je op een bijzondere plek buitenshuis uitnodigen.

We ontvangen je zeker met een drankje, koffie en thee. Bij een dagprogramma serveren we een lichte lunch. Honger zal je niet lijden! Uitzonderlijk voorzien we een slaapplaats, maar over het algemeen zijn overnachtingen voor eigen rekening.

Dit is helaas niet mogelijk. We verwachten dat je het gehele programma volgt. Mocht je wel ingeschreven staan, maar niet op alle dagen kunnen, dan vragen we je contact op te nemen met campus@dpgmedia.be.

Als je ingeschreven bent is het niet meer mogelijk om je af te melden, tenzij je uiteraard een goede reden hebt. We raden je aan om tijdig de datum in je agenda te noteren en er voor te zorgen dat er rekening gehouden wordt met je afwezigheid in het dienstrooster. Mocht je echt niet kunnen, stuur je afmelding en reden van afmelding naar campus@dpgmedia.be met je leidinggevende in cc. Meld je tijdig af, zodat we je plek nog aan iemand op de wachtlijst kunnen geven.

Nee, wij willen graag een veilige leeromgeving creëren. Alles wat gezegd en gedaan wordt binnen een programma blijft vertrouwelijk en binnen de groep.

Zeker. Daar kan de Campus alleen maar beter van worden. Bij sommige programma's vragen we achteraf om feedback, maar je kunt ons ook altijd mailen via campus@dpgmedia.be.

Het Campus Magazine verschijnt driemaal per jaar. Je vindt het op elke redactie van DPG Media in België en Nederland. Toch geen exemplaar te pakken gekregen? Laat het ons weten op campus@dpgmedia.be.