Meteen naar de inhoud

Welkom bij Feedback geven voor eindredacteuren

Feedback is onmisbaar als je met anderen samenwerkt. Als eindredacteur moet je zeggen dat het werk van de ander niet in orde is of nog beter kan. Hoe doe je dat op zo’n manier dat mensen niet afhaken, maar juist meer gemotiveerd raken? 

In dit programma leer je handige technieken om feedback te geven. Daarbij is er genoeg tijd om in te gaan op vragen en eventueel concrete gevallen te bespreken. 

Vandaag gaat over de kracht van goede feedback. Wanneer is de impact het grootst? Ook leer je welke werknemer baat heeft bij welke vorm van feedback. Aan het einde van de dag ga je met voldoende bagage naar huis om het geleerde in de praktijk toe te kunnen passen én je gaat aan de slag met een persoonlijke doelstelling.

Op 18 februari treffen we elkaar weer om te evalueren hoe het gaat en aan de hand van cases die je zelf mee kunt brengen ga je veel oefenen. 

 

Overlegkamers

Tijdens het programma zal je regelmatig opdrachten bespreken in kleinere groepjes. Hiervoor kan je terecht in aparte ‘kamers’ in Google Meet. Klik op onderstaande knoppen om naar de ‘kamer’ te gaan. Tijdens het programma hoor je van trainer Ingrid Sikking welke kamer voor jou is.

Over de trainer

Ingrid Sikking werkte vijftien jaar lang als leidinggevende op de AD-redactie. Nu is ze zelfstandig coach en trainer. Ze kan putten uit haar eigen ervaring als chef in de journalistiek. Ingrid Sikking is gespecialiseerd in omgaan met tijdsdruk en talentontwikkeling.