Meteen naar de inhoud

Welkom bij Leidinggeven op afstand

Leidinggeven op afstand blijkt – ook voor de meest ervaren leidinggevenden – een behoorlijke uitdaging. Trainer/coach Ingrid Sikking voerde afgelopen maanden vele coachgesprekken met leidinggevenden van DPG Media. Wat bleek? Bijna alle leidinggevenden zouden liever vandaag nog dan morgen weer met hun team op de werkvloer zouden zitten. Ze missen het contact, het makkelijk sparren en het kost bovendien meer tijd en energie het werk te doen. Vandaag en morgen gaan we in op hoe je je team succesvol kunt aansturen als je niet bij elkaar op de vloer zit.

Op deze pagina vind je alle links die je tijdens het programma nodig hebt. 

Overlegkamers

Tijdens het programma zal je regelmatig opdrachten bespreken in kleinere groepjes. Hiervoor kan je terecht in aparte ‘kamers’ in Google Meet. Klik op onderstaande knoppen om naar de ‘kamer’ te gaan. Tijdens het programma hoor je van trainer Ingrid Sikking welke kamer voor jou is.

TIP: Ga tijdens de opdracht uit de centrale Google Meet om echo’s te voorkomen.

Opdracht

Klik op onderstaande knop om naar de opdracht te gaan. 

Over de trainer

Ingrid Sikking werkte vijftien jaar lang als leidinggevende op de AD-redactie. Nu is ze zelfstandig coach en trainer. Ze kan putten uit haar eigen ervaring als chef in de journalistiek. Ingrid Sikking is gespecialiseerd in omgaan met tijdsdruk en talentontwikkeling.